HAR DU EN FRÅGA? KLICKA HÄR

Tipsa oss

Hjälp oss

Rågö

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 

Rågö naturreservat är ett riktigt smultronställe i Västerviks skärgård – och anses av många som en av skärgårdens vackraste platser. Här njuter du av orörd natur och klippblad med storslagen havsutsikt. Rågö skärgårdsby, öns skärgårdsmuseum och träbåtsverkstaden ger en känsla av svunna tider, då allt är mycket välbevarat.

Rågö har en egen servering som erbjuder skärgårdsinspirerade rätter med egenfångad fisk från Rågöfjärden. Här finns även övernattningsmöjligheter i Wilhemssonska gården och den nyrenoverade Janssonsgården.

Ett stort evenemang varje år är Rågödagen, En dag i hampans, råoljans och trätjärans tecken, som brukar locka många besökare. Paul och Anita Hultman driver verksamheten på Rågö sedan många år tillbaka.

Ta båten från Loftahammar och res med passagerarbåten M/S Bella. Res till skärgårdsidyllen Rågö utanför Loftahammar där du kan slå av på takten, njuta och bara vara eller fortsätt istället turen till Hasselö som är Västerviks skärgårds största och mest befolkade ö. En ö full av äventyr för hela familjen

https://rago.nu/boende

Image
Image

Rågödagen

Image
2-1.png

MediaFokus i Västervik AB

Strandvägen 1B, 593 32
Västervik - 072-187 20 00

info@MediaFokus.se
www.MediaFokus.se
www.ResmalSverige.se

© Copyright 2022 Alla rättigheter reserverade | Design by Vallagruppen